DHL Servicepoint informatie

DHLServicepoint logo 500x250Wij zijn sinds februari 2014 een DHL Servicepoint

Aan onze DHL Servicepoint balie kunt u als consument online bestelde pakjes ophalen en retourneren. Douglas.nl ,wehkamp.nl,  PABO en Nelly.com en KPN maken onder andere gebruik van de diensten van DHL Servicepoint.

Verwacht u een pakje dat op ons DHL Servicepoint wordt afgeleverd? U ontvangt automatisch een e-mail of een SMS bericht wanneer uw pakje klaarligt om opgehaald te worden. Haalt u het pakje niet direct op dan ontvangt u nog twee herinneringsberichten. Het pakje blijft zeven dagen op het DHL Servicepoint liggen, zodat u langs kunt komen op een moment dat u het beste uitkomt.

Het (kosteloos) retourneren van online bestelde pakjes is ook mogelijk, zo hoeft u niet langer thuis op de bezorger te wachten.

DHLFORYOU.NL & DHLFORYOU.NL International

Via onze DHL Servicepoint balie kunt u pakjes binnen Nederland en naar de rest van de wereld versturen. Via de online verzendoplossing www.dhlforyou.nl betaalt u online en print u zelf het label uit voor op het pakje. Vervolgens geeft u het pakje bij ons af voor verzending. Binnen Nederland wordt u pakje binnen twee tot drie werkdagen afgeleverd, tegen het voordeligste tarief.

Uw voordelen op een rij:

ü  Ruime openingstijden

ü  Ook open in het weekend

ü  Geen lange wachtrijen

ü  Genoeg parkeergelegenheid

ü  Vriendelijk en deskundig personeel


Bekijk hier de brochure van DHL voor meer informatie