Het pakhuis van Sinterklaas

STEENDEREN - Het is een drukte van belang in het pakhuis van Sinterklaas bij Geschenkenhuis Beuseker in Steenderen. Daar wordt met man en macht gewerkt om alle pakjes die op de kinderverlanglijstjes staan, in te pakken en klaar te zetten voor vertrek.

"Het wordt ieder jaar meer," zegt Ans Beuseker van het gelijknamige Geschenkenhuis. "Het wordt steeds bekender dat wij hier een 'pakhuis' hebben. Elke dag in de maand november van 9.00 uur 's morgens tot ongeveer 23.00 uur in de avond worden door onze medewerkers, en Saskia in het bijzonder, vele rollen pakpapier en plakband gebruikt om alle cadeaus in te pakken. Toen we hiermee begonnen een jaar of vijftien geleden waren de lijstjes nog allemaal handgeschreven, en kwamen met de post of via fax binnen."

De laatste jaren komen de lijstjes via de mail op de computer binnen, en sinds twee jaar www.sinterklaasverlanglijst.nl. Vooral bedrijven en enkele scholen maken hier gebruik van. "Scholen en verenigingen nodigen we liever uit om wensen en ideeën onder het genot van een kop koffie of thee te bespreken. Hun vaak zeer beperkte budget per kind beperkt de keuze uit de digitale gids enorm."

"De klanten, zowel scholen als bedrijven en verenigingen komen vanuit een steeds groter wordende regio, vooral via mond-tot-mond reclame," vertelt Erwin Wesselink, die de verlanglijstjes digitaal verwerkt. Nadat hij de bedrijven of organisaties van inloggegevens heeft voorzien, kunnen de 'klant'-gegevens en cadeauwensen via de lijstjessite worden doorgegeven en krijgt men automatisch een bevestiging van de cadeauwensen per mail. "Zo weten we zeker dat de ingevoerde wensen goed overgekomen zijn."

Erwin houdt nauw contact met de bedrijven, en zorgt dat men volgens afspraak update overzichten toegestuurd krijgt van de ingevulde wensen en als er vragen zijn, deze snel kunnen worden beantwoord. De cadeaus worden netjes ingepakt en voorzien van naam in jute zakken of dozen gepakt. Het pakhuis ligt nu vol pakjes en dat is een kleurrijk gezicht.

Bron: www.contact.nl

Wegens succes wederom vuurwerkspaaractie Beuseker en COOP Steenderen

Wegens succes wederom vuurwerkspaaractie Beuseker en COOP Steenderen

Steenderen - Bij Geschenkenhuis Beuseker vindt op 29, 30 en 31 december de verkoop van vuurwerk en carbid plaats in de winkel. COOP Aalderink Supermarkt en Geschenkenhuis Beuseker werken dit jaar wederom samen met een stempelkaartactie. Op 30 en 31 december zal er aan de Landlustweg 2 een oliebollenkraam staan.

Voor de kerstdagen is bij Geschenkenhuis Beuseker keuze uit verschillende soorten en maten kerstbomen, kersttakken en decoratie, kerststukken en fraaie kerstversiering. Aan het einde van het jaar worden als vanouds de oliebollen verkocht in de tent op de stoep. 

Opnieuw werken COOP Aalderink Supermarkt en Geschenkenhuis Beuseker samen. Bij elke vijf euro boodschappen bij COOP Aalderink ontvangt de klant een vuurwerkstempel. Met een volle spaarkaart, tien stempels, kunnen spaarders bij Geschenkenhuis Beuseker vuurwerk kopen met korting.

De spaaractie is al begonnen en duurt nog tot en met 31 december. Voor deze actie is een assortiment vuurwerkpakketten geselecteerd waarbij de kaarten ingewisseld kunnen worden voor flinke kortingen. De stempelkaarten zijn zowel inwisselbaar tijdens de voorverkoop als tijdens de losse verkoopdagen op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 december.

De aanbiedingen kunnen tot 24 december vooraf besteld en voldaan worden bij het Geschenkenhuis Beuseker. Het is niet mogelijk om kaarten in te leveren bij een online bestelling. Tijdens de verkoopdagen op 29, 30 en 31 december kunnen de bestelde pakketten worden afgehaald. Informatie over vuurwerk staat ook op de website www.beuseker.nl.

Ook wordt carbid in de winkel verkocht, met daarbij een assortiment ballen om weg te knallen. Net zoals bij de meeste andere verkooppunten worden vuurwerkafvalzakken meegeleverd, die bij de door de gemeente vastgestelde inleverpunten ingeleverd kunnen worden.

Bron: www.contact.nl

Geschenkenhuis Beuseker operationeel als DHL Parcelshop

contact 04 11 14 DHL

Geschenkenhuis Beuseker operationeel als DHL Parcelshop

Steenderen - Al enige tijd kan Geschenkenhuis Beuseker zorgen voor voordelige en makkelijke bezorging van pakjes! In het Geschenkenhuis is een DHL Parcelshop waar consumenten hun online bestelde pakjes kunnen ophalen en retourneren. In de periode voor het Sinterklaasfeest is de winkel zelfs ruimer geopend.
Klanten in Steenderen en omstreken kunnen er nu voor kiezen om, op een tijdstip dat hen het beste past, hun pakjes af te halen bij de Geschenkenhuis Beuseker DHL Parcelshop. In het geval van afhalen wordt er automatisch een SMS of e-mail naar de ontvanger verzonden op het moment dat het pakje op het DHL Parcelshop aankomt.

Ook kunnen pakjes door heel Nederland verstuurd worden. Vanuit huis via www.dhlforyou.nl kan het label voor het pakje worden geprint en online betaald. Geef het pakje vervolgens af bij Geschenkenhuis Beuseker, die heeft ruime openingstijden en een vriendelijke en snelle bediening. Zo wordt dubbel bespaard: tijd en geld!

Voor het aankomende Sinterklaasfeest heeft Beuseker Geschenkenhuis speciale Sinterklaas koopavonden van 18.00 tot 21.00 uur. Zet in de agenda: dinsdag 18 en 25 november, vrijdag 21 en 28 november, dinsdag 2 december en donderdag 4 december. Ontvang tijdens deze speciale koopavonden de gratis Tas van Sinterklaas vol verrassingen bij aankoop vanaf 10 euro, maar: op=op.

Vergeet niet de dikke TOP1TOYS Speelgoed catalogus in de winkel te halen of kijk op www.beuseker.nl voor de complete collectie en de lopende acties. Geschenkenhuis Beuseker, Landlustweg 2, Steenderen, telefoon (0575) 451198.

Bron: www.contact.nl

GESCHENKENHUIS BEUSEKER OPENT OFFICIËLE FIAT 500 CLUBSHOP

Contact 240614 fiat500club

Geschenkenhuis Beuseker opent officiële Fiat 500 Clubshop

Steenderen - Zaterdag 28 juni reden rond de 100 Fiat 500 clubleden de Achterhoekse toerrit INTERMEZZO VI, georganiseerd door leden uit deze regio. Aangekondigd was dat zij onderweg een heel bijzondere locatie zouden bezoeken. Daarnaast deden zij onderweg Steenderen aan om kennis te maken met clubshop keeper Ans Beuseker van Geschenkenhuis Beuseker en haar nieuwe Fiat 500 Clubshop.
De Fiat 500 club Nederland werd op 24 mei 1980 opgericht door een aantal fanatieke Fiat 500 rijders. De vereniging telt ongeveer 1700 leden uit heel Nederland, maar ook ver daarbuiten. Allemaal mensen die de Fiat 500 een warm hart toedragen. De club wil het plezier beleven aan de gezamenlijke hobby van de leden, namelijk het rijden en onderhouden van de Fiat 500, bevorderen. Jaarlijks worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals ritten, een onderdelenbeurs, technische dagen en diverse meerdaagse evenementen.

Dat juist Ans Beuseker zich als clubshopkeeper heeft aangemeld is geen toeval. Haar echtgenoot Erwin Wesselink is al sinds 2000 lid van de Fiat 500 club. Zijn autootje is in deze regio overigens niet onbekend! Veel Zwarte Pietjes hebben al in het Fiatje rondgereden en onlangs nog had het Fiatje van Erwin een rol in het Openluchtspel Baak.

De club beschikt nu over een fysieke clubshop waarin voor de 500 rijder zowel leuke als handige artikelen te vinden zijn, zoals werkplaatshandboeken, heruitgaven van instructieboekjes, miniaturen, sleutelhangers, handbeschilderde klompen, glaswerk en porselein, shirts etc. De clubleden kwamen zelf in de winkel kijken naar het assortiment van hun nieuwe clubshop en kozen leuke Fiat 500 artikelen uit om meteen mee te nemen.Ans Beuseker genoot van alle enthousiaste leden. Zij zorgde ervoor dat de bestellingen nog dezelfde avond werden afgeleverd op de camping in Vorden waar de clubleden voor dit zesde INTERMEZZO weekend hun tenten hadden opgezet.

Meer informatie over de Fiat 500 club Nederland staat op www.fiat500club.nl. Aan de fiat500club webshop wordt nog hard gewerkt en zal naar verwachting nog in 2014 online gaan, www.beuseker.nl.

Bron: www.contact.nl

Prijswinnaars Vaderdagactie SOV

Steenderen - Willy Gal neemt zijn gewonnen Vaderdag cadeaumand in ontvangst van Monique Horstink. Hieronder staan de alle winnaars van de Vaderdagactie vermeld. Zij hebben hun prijs inmiddels in ontvangst genomen.
1. Drogisterij de Vijzel – Dhr. R. Pelgrom, Steenderen

2. Coop Supermarkt Aalderink – Dhr./Mw. Meijer, Baak

3. Autobedrijf Melgers – Mw. L. Petrie, Steenderen

4. Geschenkenhuis Beuseker – Mw. Th. van Weelden, Steenderen

5. Boerderijwinkel Fruitbedrijf Horstink – Dhr. W. Gal, Steenderen

6. Eliesen Elektra – Mw. R. Wichman, Steenderen

7. Bouwmarkt de Tolbrug – Mw. Ch. Loman, Toldijk

8. Bakkerij & Dagwinkel Willemsen – Mw. P. Peppelman, Steenderen

9. Euronics Rutjes – Dhr./Mw. Snelder, Toldijk

Bron: www.contact.nl

Negen Steenderense Ondernemers houden vaderdagactie

Contact 220414 moederdag

Steenderen - Autobedrijf Melgers, RTV Rutjes, Dagwinkel Willemsen, Fruitbedrijf Horstink, Bouwmarkt De Tolbrug, Drogisterij De Vijzel, COOP Aalderink, Geschenkenhuis Beuseker en Eliesen Electro zijn negen ondernemers van de Steenderense Ondernemers Vereniging (SOV) die samen een vaderdagactie organiseren.
Men kan vijf kassabonnen van drie verschillende winkeliers, met naam en adres erop, inleveren bij de deelnemende winkeliers. De hoofdprijs is een ontbijt op bed op vaderdag van Catering Creatief. Verder wordt er door alle deelnemende winkeliers een prijs beschikbaar gesteld die men kan zien bij de deelnemende winkeliers. De actie is van dinsdag 3 juni tot en met zaterdag 14 juni. De trekking is zaterdag 14 juni om 17.00 uur.

Bron: www.contact.nl

Winnaars moederdagactie

Contact 130514 moederdag
Winnaars moederdagactie
Steenderen - Negen Steenderense winkeliers brachten negen prijzen rond na de trekking van de prijswinnaars van hun moederdagactie op zaterdag 10 mei om 17.00 uur. De hoofdprijs, een ontbijt op bed, ging op Moederdag naar winnares Ingrid Thuss-Masselink in Steenderen.
Met het inleveren van vijf kassabonnen van drie verschillende winkeliers met naam en adres erop, kon een prijs gewonnen worden. Dit zijn de gelukkigen in Steenderen: Janny Meutstege won de prijs van Autobedrijf Melgers, Jet Wolbrink van Dagwinkel Willemsen, mevrouw Wentink van Fruitbedrijf Horstink, R. Boschloo van Bouwmarkt De Tolbrug, mevrouw van Ussen van Drogisterij De Vijzel, mevrouw Kemper van Geschenkenhuis Beuseker en Annie Beeftink van Eliesen Electro. Gre Kemperman uit Drempt won de prijs van RTV Rutjes en mevrouw Rutgers uit Rha van COOP Aalderink.

Bron: www.contact.nl

Negen Steenderense Ondernemers houden moederdagactie

Contact 220414 moederdag

Steenderen - Autobedrijf Melgers, RTV Rutjes, Dagwinkel Willemsen, Fruitbedrijf Horstink, Bouwmarkt De Tolbrug, Drogisterij De Vijzel, COOP Aalderink, Geschenkenhuis Beuseker en Eliesen Electro zijn negen ondernemers van de Steenderense Ondernemers Vereniging (SOV) die samen een moederdagactie organiseren.
Men kan vijf kassabonnen van drie verschillende winkeliers, met naam en adres erop, inleveren bij de deelnemende winkeliers. De hoofdprijs is een ontbijt op bed op Moederdag van Catering Creatief. Verder wordt er door alle deelnemende winkeliers een prijs beschikbaar gesteld die men kan zien bij de deelnemende winkeliers. De actie is van dinsdag 23 april tot en met zaterdag 10 mei. De trekking is zaterdag 10 mei om 17.00 uur.

Bron: www.contact.nl

Vuurwerkspaaractie Beuseker en COOP Steenderen

coopvuurwerk
Ans Beuseker en Harold Aalderink bij hun assortiment vuurwerk 2013.

Vuurwerkspaaractie Beuseker en COOP Steenderen

Steenderen - COOP Aalderink Supermarkt en Geschenkenhuis Beuseker bieden al meerdere jaren vuurwerk aan. Dit jaar werken beide winkels samen. Bij elke vijf euro boodschappen bij COOP Aalderink ontvangt de klant een vuurwerkstempel. Met een volle spaarkaart, tien stempels, kunnen spaarders bij Geschenkenhuis Beuseker vuurwerk kopen met korting.

Bron: www.contact.nl

Stortregen ruïneert succesvolle kofferbakmarkt

Steenderen - De eerste editie van de kofferbakmarkt aan de Landlustweg op zaterdag 11 mei begon weliswaar met regenbuien en af en toe zon, eenmaal droog was het gezellig druk en kwamen liefhebbers af en aan om te snuffelen tussen de vele aangeboden spullen. Helaas ruïneerde een stortbui net na de middag het feest en ruimden de verkopers hun kramen op.

Al vroeg in de ochtend mochten de auto’s hun plaatsen innemen op het terrein achter Geschenkenhuis Beuseker. Op tafels of zeilen op de grond stond de koopwaar uitgestald. Hier en daar stonden partytenten om de buien aan te kunnen, die op de buienradar te zien waren. Op de stoepen bij Geschenkenhuis Beuseker en Drogisterij De Vijzel hadden verschillende bedrijven hun tenten opgeslagen.
Het weer sloeg helaas na de middag om. Harde wind en stortregen zorgden voor een nare situatie. Verkopers moesten hun tenten goed vasthouden, maar enkelen kregen het niet voor elkaar en moesten toezien dat de tent wegwaaide. Ze besloten hun natte koopwaar in te pakken en naar huis te gaan.

“Verschrikkelijk jammer,” aldus Ans Beuseker die middag. “Iedereen had het naar de zin en het was gezellig druk.” De bezoekers waren eveneens enthousiast. “Wat leuk dat zo’n evenement in Steenderen wordt georganiseerd.” De kinderen hadden het overigens prima naar de zin op het overdekte springkussen.

Bron: www.contact.nl