Steenderen bruist tijdens Lentekriebelsdag

lentekriebels 080512
Steenderen - Op zaterdag 12 mei wordt wederom een stoepverkoop georganiseerd bij Drogisterij De Vijzel en Geschenkenhuis Beuseker met als thema 'Gezellige Lentekriebels'. Marketz Installatiebedrijf en Colors@Home Gossellink sluiten hierbij aan met een informatie- en actiedag met het centrale thema 'zon'.

Elly Beuseker van Drogisterij De Vijzel heeft zaterdag van 10.00 – 16.00 uur een demonstratrice van Aromed te gast in de winkel. Deze geeft informatie over aromatherapie en doeltreffende gezondheidsproducten. Deze dag heeft Ans Beuseker van Geschenkenhuis Beuseker leuke met snoep gevulde bekers voor Moederdag en een Koen Kampioenactie.

Naast de eigen producten en acties van Drogisterij De Vijzel en Geschenkenhuis Beuseker is er van alles te zien en te koop tijdens de stoepverkoop: damesmode, tasjes en trendy sieraden, bloemen, boeken, harten, alles voor de hobby, een chocolaterie, leuke geborduurde cadeaus en nog veel meer. Om 11.00 uur en om 14.00 uur is er een kleine modeshow voor de kinderen.

Voor de kinderen is er verder een springkussen en er worden poffertjes en wafels gebakken. Lekker met een gratis kopje koffie of thee.

Bij Marketz Installatiebedrijf van Martijn Ketz aan de Dr. A. Ariënsstraat 44a kunnen belangstellenden op zaterdag 12 mei terecht voor alle informatie op het gebied van zonne-energie en zonneboilers. De zon is een oneindige energiebron. Terwijl de energieprijzen blijven stijgen, levert de zon gratis energie en daar kan gebruik van worden gemaakt, door zonnestraling om te zetten in energie of warm water. Er zijn die dag verschillende demonstraties te zien.

Bij Colors@Home Gosselink is een zonneboiler te zien, die is geïnstalleerd door Marketz. Bovendien geeft Hans Geurts een demonstratie van een rolluik op zonne-energie en verder vertelt hij alles op het gebied van zonwering en de lopende acties op dit gebied.

Kortom: het bruist in de 'city'.

Bron: www.contact.nl