TOP1TOYS Beuseker Steenderen en Sueters Vorden

Contact site 161112 Uitnodiging sintkoopavonden

Ans Beuseker (l.) en Angelique Sueters in de Pietenmobiel met het extra TOP1TOYS Sinterklaas koopavonden programma.

Steenderen/Vorden - Ans Beusekeren Angelique Sueters slaan ook dit jaar de handen ineen. Voor het aanstaande Sinterklaasfeest hebben zij hun TOP1TOYS winkels in Steenderen en Vorden op speciale Sinterklaas koopavonden extra geopend tot 21.00 uur.

Deze koopavonden zijn bij de TOP1TOYS Sueters in Vorden en TOP1TOYS Beuseker in Steenderen op dinsdag en vrijdag: 20 & 23 november, 27 & 30 november en maandag 3 en dinsdag 4 december. Op 1 december is er in beide winkels gelegenheid om met Zwarte Piet op de foto te gaan!
Extra actie: bij aankoop van 15 euro aan artikelen tijdens deze speciale koopavonden krijgen klanten een Gratis ‘Tas vol Verrassingen’ mee. In deze Goody Bag zijn kleine verrassingen van de verschillende speelgoedleveranciers verzameld.
Sinterklaas heeft een druk programma. Hij komt op 17 november in Nederland aan in Roermond en zal nog dezelfde dag Vorden aandoen. De goedheiligman komt vervolgens op zaterdag 24 november naar Steenderen.

TOP1TOYS Sueters, Dorpsstraat 15 in Vorden, www.top1toysvorden.nl en TOP1TOYS Beuseker, Landlustweg 2 in Steenderen, www.beuseker.nl.

Bron: www.contact.nl