Winnaars Kleurwedstrijd Steenderense Winkeliers

Contact 111212 Winnaars winkeliers kleuren

Winnaars Kleurwedstrijd Steenderense Winkeliers

Steenderen - Alle kinderen van de peuterspeelzaal, ’t Holthuisje en uit de groepen 1 en 2 van de basisscholen mochten weer meedoen aan de kleurwedstrijd voor Sinterklaas. De kleurplaten waren op school uitgedeeld, maar konden ook bij Geschenkenhuis Beuseker worden opgehaald.
De Steenderense Winkeliers van de Steenderense Ondernemers Vereniging (SOV), Geschenkenhuis Beuseker, Dagmarkt Willemsen, Autobedrijf Melgers, Euronics RTV Tutjes, Colors@Home Gosselink, Eliesen Electro, Drogisterij De Vijzel, Bouwmarkt de Tolbrug, Fruitbedrijf Horstink, Haarstijl Edith, Kapsalon Het Kniphuus en Supermarkt Aalderink hadden deze kleurwedstrijd mogelijk gemaakt.Veel kinderen hadden er hard aan gewerkt om hun kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. De Kleurpiet had vervolgend de moeilijke taak om de mooiste eruit te kiezen. Maar het is gelukt.De mooiste kleurplaten waren van Evelien Vredegoor (5 jaar), Lenthe van de Wiel (2), Inez Jansen (4), Maureen Kolkman (7), Danique Schotsman (6) en Bente Huitink (5) allen uit Steenderen.

Tijdens een heel gezellige middag bij Geschenkenhuis Beuseker kregen bijna alle winnaars, Bente kon helaas niet komen, van Sinterklaas zelf hun prijzen uitgereikt.

Bron: www.contact.nl