Gezellige Kerstsfeer bij Beuseker en De Vijzel Steenderen

Contact 111212 Kerstsfeer

Steenderen - Zaterdag 15 december zijn de stoepen bij Geschenkenhuis Beuseker en Drogisterij De Vijzel in een gezellige kerstsfeer gehuld. Verschillende kramen staan opgesteld, waar allerhande sfeer- en kerstspullen te koop zullen zijn.
Het Geschenkenhuis Beuseker heeft als leuke aanbieding een voorraadpot met theelichtjes en verschillende puzzels. Drogisterij De Vijzel biedt unieke surprise tas, waar bijvoorbeeld douchegel, make-up, shampoo, geurtje enzovoorts inzitten. In de winkel is van 10.00 tot 16.00 uur een demonstratie van aromatherapie. Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam heeft versgebakken oliebollen en kerststollen op de kraam. Bloemenboerderij Groot-Roessink uit Hengelo Gld. biedt kerstbomen en een grote collectie kerststukken. Bij Borduurhuis Steenderen kunnen klanten hun kerstverlichting sfeervol laten aankleden. Nagelstyliste Simone Gerritsen uit Baak heeft aanbiedingen om nagels te lakken en te verfraaien met nailart of een sjabloon. Mooietaskopen.nl heeft een kraam en biedt armbanden met chuncks aan. Verrassende kleding, hoeden en sjaals zijn te vinden bij Tine Mode. Suus Hobby Shop heeft vele knipvellen mee. Marketz installatiebedrijf staat op de stoep met informatie om energie te besparen.

Bij meer Steenderense ondernemers bruist het 15 december. Bij Euronics RTV Rutjes is deze dag in de winkel informatie om te kijken welke digitale dienst het beste bij mensen past. Bij autobedrijf Melgers krijgt men van 15 tot en met 31 december tegen inlevering van de kortingsbon uit de Kerstsfeer flyer korting op de auto wasprogramma’s. Wie kans wil maken op een kerststuk, waagt een poging door de waarde ervan te raden. Het kerststuk staat in de winkel van Beuseker. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de fa Groot Roessink.

Bron: www.contact.nl