Vuurwerk, carbid, ­oliebollen en veel aktie!

Contact kerst2012

Vuurwerk, carbid, ­oliebollen en veel aktie! 28-29-31 december bij Geschenkenhuis Beuseker
Steenderen - Bij Geschenkenhuis Beuseker vindt op 28, 29 en 31 december de verkoop van vuurwerk en carbid plaats in de winkel. Op de 29ste en 31ste december zal er aan de Landlustweg 2 eveneens een kraam staan van Kampioensbakker Paul Berntsen. Daar verkoopt hij zijn beroemde oliebollen.
Elk jaar is er bij Beuseker een Vuurwerkverkooppunt van de vuurwerkexpert. Een deel van de winkel wordt dan aangepast voor de verkoop van een uitgebreid assortiment vuurwerk. Maar ook Carbid is erg gewild.

In de Sint verrassingstas, die afgelopen weken tijdens de extra sintkoopavonden werd uitgedeeld, zat ook een Vuurwerk Waardebon. Tegen inlevering van deze Waardebon wordt tijdens de vuurwerk voorverkoop bij Beuseker 10% extra korting ontvangen, bovenop de standaard voorverkoopacties. Deze Waardebon is geldig tot en met 27 december.

Dit jaar houdt Geschenkenhuis Beuseker een Knal Harde Aktie, want de volle spaarkaarten van een plaatselijke supermarkt kunnen ook bij het Beuseker Vuurwerkverkooppunt in Steenderen ingeleverd worden voor leuke kortingen. De spaarkaarten zijn tot en met 31 december zowel inwisselbaar tijdens de voorverkoop als tijdens de losse verkoopdagen op 28, 29 en 31 december.

Net zoals bij de meeste andere verkooppunten worden vuurwerkafvalzakken meegeleverd, die bij de door de gemeente vastgestelde inleverpunten ingeleverd kunnen worden.

De succesvolle gebakskraam van Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam, zal niet ontbreken, buiten op de stoep. Deze enthousiaste bakker is geen onbekende in Steenderen, want zeer regelmatig brengt hij de door hem gebakken VVV Achterkoekjes bij Geschenkenhuis en VVV servicepunt Beuseker.

Zet het in de agenda:

28-29-31 december weer volop VUURWERK en CARBID en 29-31 december OLIEBOLLEN bij geschenkenhuis Beuseker.

Bron: www.contact.nl