Kofferbakmarkt Landlustweg Steenderen

Contact 020413 kofferbakmarkt

Steenderen - Op zaterdag 11 mei wordt aan de Landlustweg een gezellige kofferbakmarkt georganiseerd door Geschenkenhuis Beuseker en Drogisterij de Vijzel.

Ans, Elly en medewerkers doen hun uiterste best om op die dag de sfeer maximaal te verhogen.De kofferbakmarkt is van 9.00 tot 16.00 uur. Een gezellige kofferbakmarkt waar allerlei huisraad of tweedehands spullen mogen worden aangeboden. Denk aan curiosa, kleding, speelgoed, antiek, cd’s, dvd’s, meubels etc. etc. De bedoeling is om rechtstreeks vanuit de kofferbak de spullen aan de man gaat brengen, op de door de organisatie aangewezen (ruime) plek. Doordat iedereen iets anders aan gaat bieden zal dit een gezellige, kleurrijke boel worden, waar van alles te vinden is. Geschenkenhuis Beuseker en Drogisterij de Vijzel hebben die dag leuke acties vanuit de winkels, maar ook andere ondernemers verlenen hun medewerking. Aan een springkussen voor de kids is natuurlijk ook gedacht.

De kofferbakmarkt verkoop begint om 9.00 uur en de eindtijd is 16.00 uur. Vanaf 7.30 uur zijn verkopers welkom om hun plaatsen in te nemen. Aanmelden kan via een mail naar info@beuseker.nl. Meer informatie staat op www.beuseker.nl. De sluitingsdatum is 4 mei!

Bron: www.contact.nl