Geschenkenhuis Beuseker operationeel als DHL Parcelshop

contact 04 11 14 DHL

Geschenkenhuis Beuseker operationeel als DHL Parcelshop

Steenderen - Al enige tijd kan Geschenkenhuis Beuseker zorgen voor voordelige en makkelijke bezorging van pakjes! In het Geschenkenhuis is een DHL Parcelshop waar consumenten hun online bestelde pakjes kunnen ophalen en retourneren. In de periode voor het Sinterklaasfeest is de winkel zelfs ruimer geopend.
Klanten in Steenderen en omstreken kunnen er nu voor kiezen om, op een tijdstip dat hen het beste past, hun pakjes af te halen bij de Geschenkenhuis Beuseker DHL Parcelshop. In het geval van afhalen wordt er automatisch een SMS of e-mail naar de ontvanger verzonden op het moment dat het pakje op het DHL Parcelshop aankomt.

Ook kunnen pakjes door heel Nederland verstuurd worden. Vanuit huis via www.dhlforyou.nl kan het label voor het pakje worden geprint en online betaald. Geef het pakje vervolgens af bij Geschenkenhuis Beuseker, die heeft ruime openingstijden en een vriendelijke en snelle bediening. Zo wordt dubbel bespaard: tijd en geld!

Voor het aankomende Sinterklaasfeest heeft Beuseker Geschenkenhuis speciale Sinterklaas koopavonden van 18.00 tot 21.00 uur. Zet in de agenda: dinsdag 18 en 25 november, vrijdag 21 en 28 november, dinsdag 2 december en donderdag 4 december. Ontvang tijdens deze speciale koopavonden de gratis Tas van Sinterklaas vol verrassingen bij aankoop vanaf 10 euro, maar: op=op.

Vergeet niet de dikke TOP1TOYS Speelgoed catalogus in de winkel te halen of kijk op www.beuseker.nl voor de complete collectie en de lopende acties. Geschenkenhuis Beuseker, Landlustweg 2, Steenderen, telefoon (0575) 451198.

Bron: www.contact.nl