GESCHENKENHUIS BEUSEKER OPENT OFFICIËLE FIAT 500 CLUBSHOP

Contact 240614 fiat500club

Geschenkenhuis Beuseker opent officiële Fiat 500 Clubshop

Steenderen - Zaterdag 28 juni reden rond de 100 Fiat 500 clubleden de Achterhoekse toerrit INTERMEZZO VI, georganiseerd door leden uit deze regio. Aangekondigd was dat zij onderweg een heel bijzondere locatie zouden bezoeken. Daarnaast deden zij onderweg Steenderen aan om kennis te maken met clubshop keeper Ans Beuseker van Geschenkenhuis Beuseker en haar nieuwe Fiat 500 Clubshop.
De Fiat 500 club Nederland werd op 24 mei 1980 opgericht door een aantal fanatieke Fiat 500 rijders. De vereniging telt ongeveer 1700 leden uit heel Nederland, maar ook ver daarbuiten. Allemaal mensen die de Fiat 500 een warm hart toedragen. De club wil het plezier beleven aan de gezamenlijke hobby van de leden, namelijk het rijden en onderhouden van de Fiat 500, bevorderen. Jaarlijks worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals ritten, een onderdelenbeurs, technische dagen en diverse meerdaagse evenementen.

Dat juist Ans Beuseker zich als clubshopkeeper heeft aangemeld is geen toeval. Haar echtgenoot Erwin Wesselink is al sinds 2000 lid van de Fiat 500 club. Zijn autootje is in deze regio overigens niet onbekend! Veel Zwarte Pietjes hebben al in het Fiatje rondgereden en onlangs nog had het Fiatje van Erwin een rol in het Openluchtspel Baak.

De club beschikt nu over een fysieke clubshop waarin voor de 500 rijder zowel leuke als handige artikelen te vinden zijn, zoals werkplaatshandboeken, heruitgaven van instructieboekjes, miniaturen, sleutelhangers, handbeschilderde klompen, glaswerk en porselein, shirts etc. De clubleden kwamen zelf in de winkel kijken naar het assortiment van hun nieuwe clubshop en kozen leuke Fiat 500 artikelen uit om meteen mee te nemen.Ans Beuseker genoot van alle enthousiaste leden. Zij zorgde ervoor dat de bestellingen nog dezelfde avond werden afgeleverd op de camping in Vorden waar de clubleden voor dit zesde INTERMEZZO weekend hun tenten hadden opgezet.

Meer informatie over de Fiat 500 club Nederland staat op www.fiat500club.nl. Aan de fiat500club webshop wordt nog hard gewerkt en zal naar verwachting nog in 2014 online gaan, www.beuseker.nl.

Bron: www.contact.nl