Wegens succes wederom vuurwerkspaaractie Beuseker en COOP Steenderen

Wegens succes wederom vuurwerkspaaractie Beuseker en COOP Steenderen

Steenderen - Bij Geschenkenhuis Beuseker vindt op 29, 30 en 31 december de verkoop van vuurwerk en carbid plaats in de winkel. COOP Aalderink Supermarkt en Geschenkenhuis Beuseker werken dit jaar wederom samen met een stempelkaartactie. Op 30 en 31 december zal er aan de Landlustweg 2 een oliebollenkraam staan.

Voor de kerstdagen is bij Geschenkenhuis Beuseker keuze uit verschillende soorten en maten kerstbomen, kersttakken en decoratie, kerststukken en fraaie kerstversiering. Aan het einde van het jaar worden als vanouds de oliebollen verkocht in de tent op de stoep. 

Opnieuw werken COOP Aalderink Supermarkt en Geschenkenhuis Beuseker samen. Bij elke vijf euro boodschappen bij COOP Aalderink ontvangt de klant een vuurwerkstempel. Met een volle spaarkaart, tien stempels, kunnen spaarders bij Geschenkenhuis Beuseker vuurwerk kopen met korting.

De spaaractie is al begonnen en duurt nog tot en met 31 december. Voor deze actie is een assortiment vuurwerkpakketten geselecteerd waarbij de kaarten ingewisseld kunnen worden voor flinke kortingen. De stempelkaarten zijn zowel inwisselbaar tijdens de voorverkoop als tijdens de losse verkoopdagen op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 december.

De aanbiedingen kunnen tot 24 december vooraf besteld en voldaan worden bij het Geschenkenhuis Beuseker. Het is niet mogelijk om kaarten in te leveren bij een online bestelling. Tijdens de verkoopdagen op 29, 30 en 31 december kunnen de bestelde pakketten worden afgehaald. Informatie over vuurwerk staat ook op de website www.beuseker.nl.

Ook wordt carbid in de winkel verkocht, met daarbij een assortiment ballen om weg te knallen. Net zoals bij de meeste andere verkooppunten worden vuurwerkafvalzakken meegeleverd, die bij de door de gemeente vastgestelde inleverpunten ingeleverd kunnen worden.

Bron: www.contact.nl