Sint & Kerst Kado's

Voor we het weten is het weer zover, Sinterklaas komt weer naar ons land.

Ondanks de nasleep van een heftige coronatijd gaan wij er vanuit dat Sinterklaas de kinderen dit jaar niet (meer) vergeet, de voorbereidingen zijn dan ook als van ouds in volle gang.

Zo ligt de kleurrijke najaar catalogus 2021 alweer voor U klaar!
En als Sint de prijzen kent, komt hij snel naar Top 1 Toys gerend!

Mocht uw bedrijf dit jaar een Sinterklaasfeest organiseren met als hoogtepunt een leuk cadeau, dan zouden wij u graag helpen bij het vinden van de juiste cadeaus die passen bij uw wensen en uw budget. Voor bedrijven alles digitaal, dus corona proof!

Onze kleurrijke najaarscatalogus geeft een uitstekend overzicht van al het mooie speelgoed dat TOP 1 TOYS te bieden heeft, deze is zowel digitaal als op papier in te zien.Naast ons ruime aanbod speelgoed bieden wij nog extra service voor u:
• De cadeaus worden indien gewenst ingepakt en voorzien van naam.
• Gratis bezorging.
• Voor bedrijven kan alles digitaal: cadeaus worden vanuit de digitale catalogus door de gezinnen besteld, deze bestellingen komen direct bij ons binnen. U hoeft alleen een uitnodiging te versturen. Deze digitale bestelmogelijkheid is op korte termijn beschikbaar.
• Scholen, verenigingen e.d. nodigen we graag uit, om tijdens het genot van een kop koffie wensen en ideeën te bespreken.

Wij hopen met bovenstaande uw interesse te hebben gewekt en lichten dit graag nader toe. Vanzelfsprekend staan wij open voor al uw vragen en/of reacties.

Stuur ons een mail op info@beuseker.nl of bel ons op 0575-451198.

Met vriendelijke groeten,

TOP 1 TOYS
Geschenkenhuis Beuseker,

Ans Wesselink-Beuseker.

sint en kerstkados