Sint & Kerst Kado's

Voor we het weten is het weer zover, Sinterklaas komt weer naar ons land.

Ondanks de coronatijd gaan wij er vanuit dat Sinterklaas de kinderen niet vergeet, en gaan daarom maar “gewoon” door met de voorbereidingen.

Zo ligt de kleurrijke najaar catalogus 2020 alweer voor U klaar!
En als Sint de prijzen kent, komt hij snel naar Top 1 Toys gerend!

Gezien de grote veranderingen in de markt willen wij ons graag aan u voorstellen en hopen wij uw interesse te wekken met hetgeen wij u kunnen bieden. Voor bedrijven alles digitaal, dus corona proof!
Mocht uw bedrijf dit jaar een Sinterklaasfeest organiseren met als hoogtepunt een leuk cadeau, dan zouden wij u graag helpen bij het vinden van cadeaus die passen bij uw wensen en uw budget.

Onze kleurrijke najaarscatalogus geeft een uitstekend overzicht van al het mooie speelgoed dat TOP 1 TOYS te bieden heeft, deze is zowel digitaal als op papier in te zien.



Naast ons ruime aanbod speelgoed bieden wij nog extra service voor uw Sinterklaas cadeaus, dit bestaat uit:
• De cadeaus worden indien gewenst ingepakt en voorzien van naam.
• Gratis bezorging.
• Voor bedrijven kan alles digitaal: cadeaus worden vanuit de digitale catalogus door de gezinnen besteld, deze bestellingen komen direct bij ons binnen. U hoeft alleen een uitnodiging te versturen.
• Scholen, verenigingen e.d. nodigen we graag uit, om tijdens het genot van een kop koffie wensen en ideeën te bespreken.

Wij hopen met bovenstaande uw interesse te hebben gewekt en lichten het graag nader toe. Vanzelfsprekend staan wij open voor al uw vragen en/of reacties.
Het is natuurlijk ook mogelijk om dit met de Kerst te doen, we horen het graag als jullie interesse hebben.

Stuur ons een mail op info@beuseker.nl of bel ons op 0575-451198.

Met vriendelijke groeten,

TOP 1 TOYS
Geschenkenhuis Beuseker,

Ans Wesselink-Beuseker.

sint en kerstkados